« Takaisin

Trek Checkpoint ALR 5 2019

Checkpoint ALR 5 tarjoaa huippulaadukkaan osakokonaisuuden uskomattomaan hintaan, minkä ansiosta sinulle jää enemmän varoja seikkailumatkoille... ja nautinnoille.

Tämä pyörä on äärimmäisen monikäyttöinen ja sopii useisiin ajotarkoituksiin, kuten gravel-pyöräilyyn, retkeilyyn ja arkikäyttöön.

Kiinnityspisteet satulaputkessa ja alaputken molemmilla puolilla helpottavat lisävarusteiden ja vesipullojen kuljettamista.

Checkpoint ALR 5 on hinta-laatusuhteeltaan mallistonsa paras gravel-pyörä. Se soveltuu korkealaatuisen rakenteensa ansiosta pitkäkestoiseen pyöräilyyn niin asfaltilla, hiekalla kuin vaativimmillakin sorateillä. Tämä malli erottuu muista huippulaadukkaiden osien ja ominaisuuksien ansiosta, joihin kuuluvat säädettävät Stranglehold-dropoutit, suuri rengastila ja ylimääräiset kiinnityspisteet, jotka tekevät pyörän muokkaamisesta helppoa erilaisia seikkailuja varten.

Tässä pyörässä on 300-sarjan Alpha-alumiinista tehty runko, runsaasti rengastilaa, säädettävät Stranglehold-dropoutit, hiilikuituhaarukka, 12 mm:n läpiakselit, 11-vaihteinen Shimano 105 -voimansiirto ja monikäyttöinen 11–34-hampainen rataspakka, joka sopii erinomaisesti ylämäkien kiipeämiseen. Pyörässä on myös kiinnityspisteet tavaratelineille ja lokasuojille, kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävät hydrauliset flat mount -levyjarrut, vakautta ja pitoa parantavat 700x40c-koon Bontrager GR1 Comp -renkaat sekä Bontrager Elite IsoZone -ohjaustanko, jonka ylä- ja alakahvat on pehmustettu vaahtomuovilla.

Jos haluat paljon seikkailuun sopivia ominaisuuksia huokealla hinnalla, Checkpoint ALR 5 on sinulle täydellinen valinta. Laadukkaat osat, kestävä mutta edullinen alumiinirunko, suuri rengastila ja monikäyttöisyyttä lisäävät muokattavuusvaihtoehdot pitävät huolen, että voit lähteä luottavaisin mielin entistä suurempiin ja parempiin seikkailuihin.

Hinta:2 099.00 €