« Takaisin

Trek Checkpoint AL 4 2019

Checkpoint AL 4 on ihanteellinen pyörä gravel-pyöräilyn aloittamiseen. Siinä on kevyt alumiinirunko ja kestävät osat, joita ei tarvitse vaihtaa uusiin taitojesi kehittymisen myötä. Tämä gravel-pyörä on myös erittäin monikäyttöinen. Useat kiinnityspisteet tekevät laukkujen ja tavaratelineiden kiinnittämisestä helppoa arkikäyttöä, työmatkapyöräilyä ja retkeilyä varten.

Runsas rengastila antaa mahdollisuuden jopa 38c-koon renkaiden käyttöön pidon ja vakauden parantamiseksi kaikissa olosuhteissa.

Sisäinen reititys suojaa vaijereita myös mutaisissa olosuhteissa.

Tässä pyörässä on 200-sarjan Alpha-alumiinista tehty runko, runsaasti rengastilaa, hiilikuituhaarukka, 12 mm:n läpiakselit, 2x10-vaihteinen Shimano Tiagra -voimansiirto, kiinnityspisteet lokasuojille ja tavaratelineille, kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävät hydrauliset levyjarrut, Tubeless Ready -kiekot sekä 700x32-koon Bontrager R1 Hard-Case Lite -renkaat.

Jos haluat seikkailla syrjäisemmillä ajoreiteillä omaa taloutta kaatamatta, Checkpoint AL 4 on erinomainen valinta. Tämä laadukas ja edullinen pyörä on suunniteltu eeppisiin gravel-seikkailuihin, mutta se soveltuu yhtä hyvin kaupungin kaduille, arjen askareisiin ja muuhun pyöräilyyn!

Hinta:1 399.00 €