« Takaisin

Trek Checkpoint AL 3 2019

Vaikka Checkpoint AL 3 on mallistonsa perustason gravel-pyörä, siinä on kevyt alumiinirunko, Shimanon voimansiirto, läpiakselit, Tubeless Ready -kiekot, kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävät levyjarrut sekä runsaasti muita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä varteenotettavan vaihtoehdon niin uusille kuin kokeneille gravel-pyöräilijöille.

Runsas rengastila antaa mahdollisuuden jopa 38c-koon renkaiden käyttöön pidon ja vakauden parantamiseksi kaikissa olosuhteissa.

Kiinnityspisteet satulaputkessa ja alaputken molemmilla puolilla helpottavat lisävarusteiden ja vesipullojen kuljettamista.

Sisäinen reititys suojaa vaijereita myös mutaisissa olosuhteissa.

Tässä pyörässä on 200-sarjan Alpha-alumiinista tehty runko, runsaasti rengastilaa, hiilikuituhaarukka, 12 mm:n läpiakselit, 2x9-vaihteinen Shimano Sora -voimansiirto, kiinnityspisteet lokasuojille ja tavaratelineille, kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävät mekaaniset Tektro-levyjarrut, Tubeless Ready -kiekot sekä 700x32-koon Bontrager R1 Hard-Case Lite -renkaat.

Tämä on kestävä allroad-pyörä gravel-seikkailuihin, työmatkojen taittamiseen, retkeilyyn ja muuhun pyöräilyyn! Checkpoint AL 3 tarjoaa todellisen gravel-pyörän suorituskyvyn edullisella hinnalla, jonka ansiosta sinulle jää varaa leirintä- ja kilpailumaksuihin sekä pyöräilyn jälkeiseen hauskanpitoon.

Hinta:1 199.00 €