« Takaisin

Husqvarna Rider 214TC NYT KESÄTARJOUS!

Tehokkaassa Riderissa on kaksisylinterinen moottori ja 94 cm leveä Combi-leikkuulaite, jonka BioClip®- ja taaksepuhallustoiminnot takaavat erinomaisen leikkuutuloksen. Takarunko-ohjauksen ansiosta ajo-ominaisuudet ovat loistavat, ja eteen asennettu leikkuulaite jättää leikattavan alueen hyvin näkyviin. Poljinohjattava hydrostaattinen voimansiirto, helppokäyttöiset hallintalaitteet ja automaattinen terien kytkentä varmistavat parhaat käyttöominaisuudet. Leikkuulaite on helppo kääntää huoltoasentoon puhdistamista ja huoltotoimia varten. Erilaisten lisälaitteiden, kuten lumilevy, peräkärry, sammalenrepijä ja levitin, ansiosta Rider on monipuolinen kone ympärivuotiseen käyttöön. 

Moottorin valmistaja: Briggs & Stratton 
Nettoteho/esiasetettu rpm: 9.9 kW 
Leikkuumenetelmä: BioClip®/Taaksepuhallus 
Leikkuuleveys: 94 cm

Kysy edullista rahoitusta! Jopa 40 kuukautta korotonta maksuaikaa!
Hinta:3 990.00 €4 499.00 €

Suosittelemme myös

Husqvarna R 112C5

r112c5.jpg&width=280&height=500
Jos haluat aidon Husqvarna Riderin, jolla on helppo leikata kukkapenkkien, pensaiden, puiden ja muiden nurmikolla olevien esteiden ympärykset, on Husqvarna R 112C5 oikea valinta. Leikkurin kompakti muotoilu varmistaa helpon käsittelyn ahtaissakin paikoissa ja helpottaa varastointia. Pienemmästä koosta..
Hinta: 2 599.00 €

Viking MB 2 R

mb3r.jpg&width=280&height=500
NYT LÄHTEE LEIKKURIA HALVALLA!
EI ENNAKKOVARAUKSIA, EI JÄLLEENMYYJILLE, VAIN 1KPL/TALOUS!
Allesilppuava teräsrunkoinen ruohonoleikkuri. Ruoho silppuuntuu pieneksi silpuksi ja palauttaa näin nurmikon käyttöön palautuu arvokkaita ravinteita ja kosteutta. Täydellinen ruohonleikkuri jopa 1.500 m2 viheralueiden..
Hinta: 339.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »