« Takaisin

Husqvarna Rider 214TC NYT KESÄTARJOUS!

Tehokkaassa Riderissa on kaksisylinterinen moottori ja 94 cm leveä Combi-leikkuulaite, jonka BioClip®- ja taaksepuhallustoiminnot takaavat erinomaisen leikkuutuloksen. Takarunko-ohjauksen ansiosta ajo-ominaisuudet ovat loistavat, ja eteen asennettu leikkuulaite jättää leikattavan alueen hyvin näkyviin. Poljinohjattava hydrostaattinen voimansiirto, helppokäyttöiset hallintalaitteet ja automaattinen terien kytkentä varmistavat parhaat käyttöominaisuudet. Leikkuulaite on helppo kääntää huoltoasentoon puhdistamista ja huoltotoimia varten. Erilaisten lisälaitteiden, kuten lumilevy, peräkärry, sammalenrepijä ja levitin, ansiosta Rider on monipuolinen kone ympärivuotiseen käyttöön. 

Moottorin valmistaja: Briggs & Stratton 
Nettoteho/esiasetettu rpm: 9.9 kW 
Leikkuumenetelmä: BioClip®/Taaksepuhallus 
Leikkuuleveys: 94 cm

Kysy edullista rahoitusta! Jopa 40 kuukautta korotonta maksuaikaa!
Hinta:3 990.00 €4 499.00 €

Suosittelemme myös

Husqvarna TS 38

husqvarna_ts38_ajettava_ruohonleikkuri.jpg&width=280&height=500
Sivullepuhaltavassa ruohonleikkurissa on tyylikäs muotoilu ja erinomainen ergonomia. Voimanlähteenä on tehokas Briggs & Stratton Powerbuilt -moottori. Mukava ja luotettava manuaalinen vaihteisto. Voidaan käyttää yhdessä esimerkiksi ruohonkerääjän tai  BioClip®-sulkulevyn kanssa.
Ominaisuudet:

Monipuoliset..
Hinta: 1 790.00 €

Husqvarna R 112C5

r112c5.jpg&width=280&height=500
Jos haluat aidon Husqvarna Riderin, jolla on helppo leikata kukkapenkkien, pensaiden, puiden ja muiden nurmikolla olevien esteiden ympärykset, on Husqvarna R 112C5 oikea valinta. Leikkurin kompakti muotoilu varmistaa helpon käsittelyn ahtaissakin paikoissa ja helpottaa varastointia. Pienemmästä koosta..
Hinta: 2 599.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »